PERFECTIE IN TECHNIEK

Vakhandel; Netim is de leverancier van een breed pakket meetinstrumenten, o.a. de Vector lasers en Metofix meetinstrumenten en mengmachines, o.a. Collomix en Atika. Wij leveren uitsluitend via de gespecialiseerde vakhandel. Door onze training en ondersteuning leveren wij u de kennis om uw klanten het juiste instrument of machine te adviseren.

Support

Wij ondersteunen u, ook na de verkoop van een instrument. Of het nu gaat om een oplossing bij een specifiek meetprobleem, een gebruiksaanwijzing die verdwenen is, een reparatie of kalibratie: u kunt op ons rekenen. Op onze website vindt u de nodige informatie en alle nieuwe producten en ontwikkelingen. Hier kunt u ook terecht voor het aanmelden van een reparatie: service.netim.nl

Servicewerkplaats

Netim beschikt over een eigen servicewerkplaats, waarin we alle merken en instrumenten onderhouden en repareren. De juiste service geeft uw klanten zekerheid en betrouwbaarheid, jaar na jaar.

Netim Benelux heeft sinds 2014 de exclusieve vertegenwoordiging van de Topcon instrumenten voor de bouw. De garantie van 5 jaar op deze instrumenten onderstreept de hoge kwaliteit van de Topcon producten.


Vergelijk 0